U bent hier

Welkom op onze nieuwe website!

De afgelopen maanden werd achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website. We hebben heel wat veranderingen aangebracht. 
Niet alleen aan het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud van de site kregen een make-over.
 
In onze virtuele showroom geven wij onze klanten alvast een overzicht van alle nieuwe modellen die beschikbaar zijn in het PEUGEOT-gamma. U kan hier nu ook direct bij ons een testrit en offerte aanvragen. Zo krijgt u direct antwoord van uw vertrouwde partner.
Maar ook onze sectie tweedehandswagens namen we onder handen. De kwaliteit van de Leeuwe Occasies is onmiskenbaar en verdient een eigen, uitgebreide stek. Op de duidelijke overzichtspagina kan u aan de hand van enkele criteria selecteren wat u precies zoekt in een tweedehandswagen. Op de detailpagina van elke occasie kan u nu ook hiervoor een testrit reserveren. Of misschien kent u wel een vriend of vriendin die net deze tweedehandswagen zoekt? 
We beschikken nu ook over een nieuwsrubriek waarin we je op regelmatige basis op de hoogte brengen van onze vele projecten, activiteiten en ander nieuws.
Om af te sluiten wijzen we nog even op het hoofdstuk aanbiedingen. Hierin vinden jullie het beste wat wij te bieden hebben aan de beste prijs. Want prijs-kwaliteit garanderen, dat is waar wij voor bekend zijn.  

Hou de komende dagen, weken, maanden dus zeker en vast onze website in het oog!
 
Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze vernieuwde website, stuur ons gerust een mailtje.