U bent hier

Saloncondities bij AC KIGA

Bij Autocenter KIGA gaan de feesten door. Iedereen die in januari kiest voor een nieuwe Kia ontvangt, bovenop de saloncondities, een Samsung-tablet* of een brandstofcheque ter waarde van 250 euro!

Dat zijn 2 goeie redenen om niet te wachten en ons een bezoekje te brengen. Wordt het de gratis tablet? Of de brandstofcheque?

Het wordt in ieder geval Autocenter KIGA! Want bovenop deze mooie aanbieding vindt u in onze showroom ongetwijfeld de gezelligheid en gemoedelijke sfeer die u mist op het salon. Wij beloven u dat u bij ons altijd plaats vindt op onze ruime parking en niet hoeft aan te schuiven om binnen te kunnen.  Onze verkopers verwelkomen u graag op een persoonlijke manier. Zij nemen alle tijd om samen met u onze nieuwe wagens te ontdekken en samen te stellen naar uw smaak en budget. Als dit alles nog niet genoeg is, dan zijn wij ook de komende zondagen 18 en 25 januari én 1 februari voor u open

**Aanbieding voorbehouden aan particulieren van 2 januari tot en met 2 februari 2015 voor elke bestelling van een nieuwe wagen of de aankoop van een stockwagen. De tablet is beschikbaar in de loop van februari 2015.